Karta över Thailand

Mae Phim är en liten genuin fiskeort som ligger utmed Rayong Beach, en flera mil lång strand på östra sidan av Siamviken där en västerlänning – farang – så sent som 2005 väckte uppmärksamhet.

Mae Phim är Bangkokbornas badparadis och här upplever man det äkta Thailand med en skön och avstressande atmosfär, till skillnad från högljudda och kommersiella charterorter som ex.vis Phuket.


Resegaranti

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.


Lokal fiskeby och orkidéer i massor samt Mae Phims  "Lilla Venedig" på en halvdags naturutfärd

Extra naturutfärd

Kl. 10.00 - ca kl. 13.00


Denna förmiddag besöker vi Mae Phims fiskeby Ao Khai, ett genuint lantligt fiskeläge där vi på nära håll får se det dagliga arbetet och vad delar av lokalbefolkningen livnär sig på.

Vi kommer också att göra ett besök i ett närbeläget hus- och parkområde som med sina kanaler och broar gör att det i folkmun kallas för Mae Phims ”Lilla Venedig” och innan vi avslutar utfärden besöker vi även en riktigt genuin thailändsk handelsträdgård med massor av olika slags orkidéer.

Pris 1.000 thb/pers.